لیست اختراعات مریم احمدی


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 12
تاریخ اظهارنامه: 1393/08/08
تاریخ ثبت: 1394/03/04
خلاصه اختراع:

در اين اختراع نانوكاتاليست هاي Mn-Cu/Clinoptilolite با نسبت هاي مختلف ميان دو فلز مس و منگنز به كمك امواج التراسوند سنتز شد. به منظور بررسي تاثير فرآوري روي زئوليت طبيعي و همچنين تعيين نسبت بهينه ميان دو فلز در ساختار نانوكاتاليست از نقطه نظر ويژگي هاي فيزيكي- شيميايي و عملكرد نانوكاتاليست ه،ا آناليزهاي XRD، FESEM، EDX، BET، FTIR جهت تعيين خصوصيات نانوكاتاليست هاي سنتز شده بكارگرفته شد و در نهايت كارآيي نانوكاتاليست هاي سنتز شده در فرآيند اكسيداسيون تولوئن مورد ارزيابي قرار گرفت. نتايج حاصل از آناليز XRD تاثير اندك تخريب ساختار كريستالي ناشي از فرآوري روي زئوليت طبيعي را نشان مي دهد. همچنين تشكيل فازهاي كريستالي Mn2O3 و CuO تائيد شد. تصاوير FESEM سنتز تمامي نمونه هاي كاتاليستي را در مقياس نانو با توزيع همگن را نشان مي دهد. آناليز BET تاثير فرآوري روي زئوليت در افزايش مساحت سطح پايه و همچنين تاثير بارگذاري فاز فعال در كاهش سطح نانوكاتاليست ها را نشان مي دهد. در واقع اين آناليزها سنتز كاتاليست هايي با سايز نانومتري و توزيع يكنواخت و همگن فاز فعال در سطح پايه خصوصا در مورد نانوكاتاليست هاي دو فلزي را تائيد كرد. نتايج تست هاي راكتوري تاثير كاتاليست چشمگير كاتاليست در كاهش دماي اكسيداسيون و عملكرد بهتر نانوكاتاليست هاي دو فلزي نسبت به تك فلزي را نشان داد. علاوه براين نانوكاتاليست Mn(7%)-Cu(3%)/CLT به عنوان نانوكاتاليست بهينه انتخاب و تست پايداري و تاثير غلظت روي اين نانوكاتاليست موئيد پايداري بالا و عملكرد خوب اين نانوكاتاليست در غلظت هاي مختلف است.

تاریخ اظهارنامه: 1388/12/22
تاریخ ثبت: 1389/02/08
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1388/12/15
تاریخ ثبت: 1389/01/22
خلاصه اختراع:

تكنيك حاضر، روشي نوين جهت تشخيص محصول تكثير اسيدهاي نوكلئيك در دماي ثابت است و قادر است در مدت زمان 5 دقيقه محصول تكثير را تشخيص دهد. با تركيب خواص مولكولي ويژه اليگونوكلئوتيدها و خواص اپتيك منحصر به فرد نانوذرات، يك تست ساده و ارزان معرفي شده كه منجر به تثبيت و تشخيص بصري توالي تكثير يافته با استفاده از هيبريداسيون طي چند دقيقه مي شود. تست فوق بر روي يك استريپ و بدون نياز به ابزار خاصي انجام مي شود. با استفاده از پرايمر نشاندار با بيوتين ناحيه ژني مورد نظر تكثير مي گردد، سپس با پروب ويژه حاوي dA-tailed هيبريد مي شود. مخلوط حاصل بر روي استريپ اعمال مي شود، با حركت بافر در طول استريپ با فعاليت كاپيلاري نانو ذرات طلا كونژوگه با اليگو dT متصل به سطح استريپ رهيدراته شده و در نهايت منجر به اتصال DNA هدف به نانوذرات از طريق هيبريداسيون مي گردد. هيبريد در ناحيه تست استريپ به وسيله استرپتاويدين به دام مي افتد و يك خط قرمز مشخص ايجاد مي كند. نانوذرات اتصال نيافته به وسيله رشته اليگو dA كه در ناحيه كنترل استريپ فيكس شده به دام مي افتد و خط قرمز دوم را ايجاد مي كنندن كه نشانه كاركرد درست تست مي باشد. در تكنيك CMA جهت تكثير DNA از دو آنزيم rBst Large Fragment DNA Polymerase و RNase H به همراه يك جفت پرايمر كايمريك استفاده شده است. در اين تكنيك CMA پديده Template Switching رخ مي دهد كه به دليل عملكرد خاص آنزيم DNA Polymerase است. و به اين دليل علانه بر قطعه مورد نظر، قطعات تكثير يافته با طول هاي متفاوت كه ماحصل اين خاصيت آنزيم است مشاهده مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1388/12/15
تاریخ ثبت: 1389/01/22
خلاصه اختراع:

در سالهاي اخير mRNA مربوط به آنتي ژن ويژه پروستات به عنوان ماركر بالقوه اي جهت molcular staging سرطان پروستات مورد بررس قرار گرفته است. آناليز محصولات تكثير يافته حاصل از تكنيك هاي تكثير DNA و RNA با چند تكنيك آزمايشگاهي مانند الكتروفورز، كاپيلاري الكتروفورز و .. است. اين تكنيك ها زمان بر، نيازمند ابزار ويژه و اغلب از رنگهاي خطرناك استفاده مي كنند. در حال حاصر اگارز ژل الكتروفورز رايجترين تكنيك جهت تشخيص محصولات PCR مي باشد. متدهاي الكتروفورتيك جهت تشخيص توالي نوكلئيك اسيد اختصاصيت ندارند و فقط اطلاعاتي در مورد اندازه DNA آناليز شده مي دهند. با تركيب خواص مولكولي ويژه اليگونوكلئوتيدها و خواص اپتيك منحصر به فرد نانوذرات طلا، يك تست ساده ارزان معرفي شده كه منجر به تثبيت و تشخيص بصري توالي تكثير يافته با استفاده از هيبريداسيون طي چند دقيقه مي شود. تست فوق بر روي يك نوار يا استريپ و بدون نياز به ابزار خاصي انجام مي شود. با استفاده از پرايمر نشاندار با ديگوكسوژنين ناحيه ژني مورد نظر تكثير مي گردد. سپس با پروب ويژه حاوي dA-tailed هيبريد مي شود. مخلوط حاصل بر روي نوار اعمال مي شود. با حركت بافر در طول استريپ با فعاليت كاپيلاري نانو ذرات طلا كونژوگه با اليگو dT متصل به سطح نوار رهيدراته شده و در نهايت منجر به اتصال DNA هدف به نانوذرات طلا از طريق هيبريداسيون مي گردد. هيبريد در ناحيه تست نوار به وسيله آنتي ديگوكسوژنين به دام مي افتد و يك خط قرمز مشخص ايجاد مي كند. نانوذرات طلا اتصال نيافته به وسيله رشته اليگو dA كه در ناحيه كنترل نوار فيكس شده به دام مي افتد و خط قرمز دوم را ايجاد مي كنند كه نشانه كاركرد درست تست مي باشد. در اين پروژه خطوط كنترل و تست با نانوذرات طلا 40 و 17 نانومتري بهينه شد، كه حساسيت حاصل از دو نانوذره طلا مشابه بود. اين تست بر روي محصول PCR كه به دنبال واكنش RT-PCR بر روي mRNA ژن PSA حاصل گرديد، انجام شد. اين تست در زمان كمتر از 1/5 ساعت با احتساب بيشترين زمان جهت PCR انجام گرديد.

تاریخ ثبت: 1388/11/19
خلاصه اختراع:

پوست انسان اركاني زنده است كه داراي عملكردهاي مختلفي مي باشد كه از اين ميان مهمترين وظيفه و عملكرد پوست مراقبت و محافظت در برابر اثرات مضر و ناخواسته عوامل مخرب خارجي است. پوست براي اعمال اين وظيغه خود حتما بايا در شرايط سلامت طبيعي خود قرار داشته باشد. نوآوري حاضر ماحصل تراوشات فكري و كار گروهي متخصصيني از علوم مختلف چون: داروسازي، دامپزشكي، پزشكي، بيوشيمي، فارماكولوژي، فارماكوكنوزي، پاتولوژي، ميگ وبيولوژي كث ورزي و ژنتيك است، كه با توجه به شرايط كشور اقليم، سطح تكنولوژي موجود، تحريم و ...( عزيزمان ايران و توجه به سابقه كهن بهره گيري از گياهان دارويي و مواد طبيعي در ايران طراحي و اجرا شده است. هدف درماني و اصلاحي اين تركيب پيش گيري و يا كاهش ضايعات پوستي است. قسمت عمه ه تركيب حاضر را مواد گياهي و طبيعي تشكيل مي دهند كه علت ان بهره گيري از تب رب موجود دركشور و ويژگي هاي چون ارزاني، در دسترس بودن و عوارض جانبي كم اين دسته از مواد بوده است. اساس طراحي اين تركيب به آن نحو بوده است كه چند اثر كه در هر زماني ممكن است مورد نياز يك فرد باشه به طور جامع در آن وجود داشته باشه. اثراتي كه فرد استغاده كننده از اين تركيب از آن بهره مند مي شود عبارتند از ضد اشعه ماورا، بنغش، ضه افتابي، ترميم كنندگي زخم، انتي اكسيداني، محافظتي، جمع كنندگي راديكال هاي ازاد، ضد باكتريايي، ضلا التهابي، ضد سرخي، انرژي رسان سلولي، ضد چروكي، مرطوب كنندگي، ضد پيري، كنترل كنندگي ترشحات چربي، افزايش دهنده قدرت دفاعي پوست و هموكتانتي.

تاریخ اظهارنامه: 1384/06/09
تاریخ ثبت: 1384/12/12
خلاصه اختراع:

نفتهاي خام و محصولات نفتي سنگين به هنگام پائين آمدن دما در پي تشكيل كريستالهاي واكس كم كم سياليت خود را از دست مي دهند و نهايتا هنگام رسيدن به نقطه ريزش، به شكل جامد در مي آيند. تشكيل رسوب تركيبات آلي سنگين در طول فرايند توليد، انتقال و پالايش نفت خام زيانهاي اقتصادي بسياري را ايجاد مي كند. بهترين روش براي از بين بردن و يا كاهش رسوبات، استفاده از افزودني هاي كاهنده نقطه ريزش و جلوگيري از تشكيل كريستالهاي واكس مي باشد. افزودني ها عموما با سه مكانيسم هسته زائي، تبلور هم زمان و جذب از تشكيل كريستالهاي واكس ممانعت مي كنند و با تغيير شكل و اندازه و ساختار كريستال ها، سياليت نفت را تا دماهاي پائين تر از نقطه ريزش آن حفظ مي كنند. از ميان افزودني هاي پليمري، پل اتيلن وينيل استات، كوپليمرهاي آكريلاتي و متاكريلاتي و مشتقات آنها، كاربرد بيشتري دارند. براي بررسي عملكرد پليمر در كاهش نقطه ريزش، در كار حاضر پليمر پلي (متيل متاكريلات) با اوزان مولكولي و غلظت هاي متفاوت به نفت خام اضافه شده است. نتايج بدست آمده نشان مي دهند كه پلي (متيل متاكريلات) تاثير بسزائي در كاهش نقطه ريزش دارد. پارامترهاي موثر در كارائي پليمر كه شامل وزن مولكولي و غلظت است، بررسي شده و محدوده وزن مولكولي و مقدار غلظت بهينه بدست آمده است. مروري بر ادبيات موضوع 1- پليمر شدن مونومر متيل متاكريلات متيل متاكريلات اغلب با مكانيسم پليمر شدن زنجيري راديكال آزاد پليمريزه مي شود. اين فرآيند شامل سه مرحله شروع، انتشار و اختتام مي باشد. راديكالهاي آزاد در ابتدا از تجزيه شروع كننده تشكيل مي شوند و سپس در اثر واكنش با مونومر رشد مي كنند و زنجيرهاي طولاني تشكيل مي دهند. با افزايش هر مونومر به زنجير بخش فعال راديكال به انتهاي زنجير منتقل مي شود. هنگامي كه دو راديكال با هم واكنش دهند پليمر شدن خاتمه مي يابد. مدت زمان زنده بودن هر

تاریخ اظهارنامه: 1385/02/20
مالک/مالکان: مريم احمديان
تاریخ ثبت: 1385/08/19
مخترع/مخترعان: مريم احمديان
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1385/01/30
تاریخ ثبت: 1385/07/27
خلاصه اختراع:

بازيافت ضايعات حلبي بازيافت آهن و قلع از ضايعات حلبي

موارد یافت شده: 12